Haber 46 - Kahramanmaraş'ta Su Parası İnternet Bankacılığı İle Ödenebilecek
Salı, 14 Aralık 2010 10:08

suKahramanmaraş Belediyesi halkımıza kolaylık sağlamak maksadı ile su parası ödemelerinde de online işlemleri başlattı.

Kahramanmaraş Belediyesi e-belediye hizmetlerinde halkımıza kolaylıklar sunmaya devam ediyor.

Kredi kartı ile tahsilat işlemlerinin ardından vatandaşlarımızın, bundan sonraki süreçte de su faturası ödemelerini Vakıfbank internet bankacılığı yoluyla online borç ödeme veya otomatik ödeme talimatı vermek suretiyle gerçekleştirebilecekleri bildirildi.

Online su tahsilatının; www.vakifbank.com.tr adresinden webşubem-ödemeler-fatura ödeme-faturalarım-fatura ödeme-su ödemeleri-kahramanmaraş su menüsünü seçerek yada; www.vakifbank.com.tr adresinden webşubem-ödemeler-fatura ödeme-faturalarım-otomatik ödeme talimatı- su ödemeleri-kahramanmaraş su menüsünü seçerek gerçekleştirilebileceği bildirildi.

Ayrıca, Kahramanmaraş Belediyesi web sitesi üzerinden kredi kartı ile sanal pos uygulaması yoluyla tahsilat işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

slient-image